fbpx

Antrenori . Experti in nutritie . Kinetoterapeuti . Psihoterapeut

Cei mai buni experti din domeniile lor.

Pentru a crea FitBox am adunat cei mai profesionisti oameni din domeniilor lor. Master Traineri pentru cele mai eficiente tehnici de antrenament. Experti in nutritie pentru a crea o conexiune reala intre planul de antrenament si alimentatie. Kinetoterapeuti pentru a evita accidentarile si a usura recuperarea musculara. Psihoterapeuti pentru acele momente cand un antrenament consecvent nu este de ajuns.

Din 2015 ne dedicam programelor de antrenament in studiourile noastre din Romania iar din 2021 ne-am decis sa urcam toate planurile de antrenament in mediul online. Am imprumutat tehnici din sportul de performanta si am creat un sistem online, unic in Romania, care va ajuta participantul sa urmareasca etapa cu etapa fiecare pas al programului.

Adrian Pantir

CEO / Founder

Noi trebuie sa fim schimbarea pe care vrem sa o vedem in lume.

Folosim cookie-uri și alte tehnologii de urmărire pentru a vă îmbunătăți experiența de navigare pe site-ul nostru, pentru a afișa conținut personalizat și anunțuri direcționate, pentru a analiza traficul site-ului și pentru a înțelege de unde provine publicul nostru.
0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golCătre Programe